Table of Contents

שתפו אותנו

<embed>

צוות המרצים

בראש התכנית עומד פרופ' זהר כרם, חבר הסגל האקדמי של הפקולטה לחקלאות של האוניברסיטה העברית, חוקר בעל שם עולמי בתחום הכימיה של המזון, איכות יין ושמן זית. מחקריו כוללים בחינת ההשפעה של טיפולים אגרונומיים חדשים על הרכב היין, שיטות אנאליטיות חדשניות לקביעת הרכב, ארומות וטעמים ביין, והשפעת מחלות בגפן על איכות היין. המרכז המקצועי של התכנית הוא מר יותם שרון בעל תואר DNO (בייננות) מאוניברסיטת מונטפלייה בצרפת ותואר שני בביוכימיה בפקולטה לחקלאות, מזון וסביבה ברחובות. ליותם ניסיון רב בתעשיית היין בארץ והוא משמש יינן-יועץ למספר יקבים מרכזים בישראל. על סגל המורים נמנים חוקרים חברי סגל הפקולטה לחקלאות, ביניהם פרופ' עודד שוסיוב, פרופ' בן עמי ברבדו,  ד"ר רוני שפירא, פרופ' מאשה ניב, פרופ׳ עידו ברסלבסקי ועוד, אליהם יצטרפו מרצים-מומחים נוספים מתחומי הידע השונים.