פרופ' עדו ברסבלסקי - ביופיזיקאי מוביל בתהליכי הקפאה וחלבונים קושרי קרח. הוא ראש המכון לביוכימיה, מדעי המזון והתזונה בפקולטה לחקלאות מזון וסביבה של האוניברסיטה העברית. הוא שותף להקמת סבוריט, שפיתחה פלטפורמת הכנת מזון מותאם אישית המכינה בשלב זה המבורגרים מבוססי צמחים המוכנים לאכילה. פרופ' ברסלבסקי מומחה בפיתוח כלים מדעיים מתקדמים, כולל במות מקוררות למיקרוסקופיה פלואורסנטית ומיקרוסקופית כוח אטומי. מחקרו של פרופ' ברסלבסקי מתמקד בעיקר בהבנה של תהליכי הקפאה, כולל מנגנוני פעולה של חלבונים. קושרי קרח, נוקלאציה, רקריסטליזציה וויטריפיקציה. הוא פועל לפיתוח טכניקות הקפאה לתאים ורקמות, במטרה לשפר את שיטות השימור ומרקם מזונות קפואים. לפרופ' ברסלבסקי ניסיון רב בהוראת קורסים בפיסיקה, קריוביולוגיה, מבוא למדעי מזון, ויחידות פעולה ותהליכים במזון.
ד"ר מוטי רבהון - בוגר הפקולטה לחקלאות, מזון וסביבה מוסמך המחלקה לביוטכנולוגיה באונ' תל אביב ובעל דוקטורט בביוטכנולוגיה מהאונ' העברית ואני' חיפה. צבר ניסיון רב (מעל 30 שנה) בפיתוח תהליכי פרמנטציה, הפרדה, ניקוי, גמלון לסקלה תעשייתית, ומסחור של מוצרים מבוססי פרמנטציה כחלבונים אלטרנטיביים, חומרי טעם וריח, אנזימים, מולקולות קטנות, וקצינות ותכשירים מיקרוביאליים להגנת הצומח. ניהל את יחידת התסיסה בהדסה עין כרם, שימש כ- CTO בחטיבה הביולוגית של מנרב, פרמנטק, ביודליה, בטר אייר ומשמש כיום כ- CTO של YDLabs שנבחרה לאחרונה על ידי הרשות לחדשנות להקמת תשתית תהליכית מלאה שתעניק שירותי פרמנטציה בסקאלות של מעבדה, פיילוט, דמו וייצור. מייסד שותף ומנכ"ל האגודה הישראלית לפרמנטציה, ומייעץ בתחום.
ד"ר שרון שלזינגר - השלימה את עבודת הדוקטורט שלה באוניברסיטה העברית בהנחיית פרופ' חיים סידר ופרופ' יהודית ברגמן בנושא בקרה התפתחותית על ביטוי גנים ריבוזומליים. משם היא יצאה לחקור השתקת רטרו-וירוסים בתאי גזע בפוסט-דוקטורט בניו יורק, במעבדה של פרופ' גוף בבית הספר לרפואה של אוניברסיטת קולומביה. כיום שרון עומדת בראש מעבדה המונה כ- 10 תלמידים לתארים מתקדמים במחלקה למדעי בע"ח, בפקולטה לחקלאות של האוניברסיטה העברית ברחובות. במעבדה מתנהלים יד ביד הן מחקר בסיסי בנושא מנגנוני השתקה אפיגנטיים בתאי גזע עובריים מעכבר והן מחקר בתאי גזע שונים מפרה ואפשרויות השימוש בהם לרפואה תאית-ווטרינרית. בשנה וחצי האחרונות חברה שרון למאגד של רשות החדשנות בנושא בשר מתורבת ובמסגרתו מפתחת המעבדה טכנולוגיות משופרות לגדילה והתמיינות של תאי גזע מבקר בתרחיף ועל גבי פיגומים. בנוסף מנהלת שרון את מרכז השירות הטכנולוגי של המאגד.
ד"ר דני דיצר - בוגר הפקולטה לחקלאות, מזון וסביבה ובעל דוקטורט במדעי המזון וביוכימיה מאוניברסיטת אינסבורג באוסטריה, בנושא "שינוי פונקציונלי של חלבון סויה מרוכז באמצעות תהליכים אנזימתיים ושילוב תהליכים פיזיקליים בשלב הRE FOLDING של החלבון" בהמשך למחקר שנעשה במכון הגרמני פראונהופר לחלבונים צמחיים השייך לממשלת גרמניה ונחשב לאחד הטובים בעולם בתחומו. בעל ניסיון של מעל 40 שנה בתעשיית המזון, בפיתוח עשרות מוצרים חדשניים בתחומם, חלקם רשומים בפטנט. טכנולוג מזון ראשי מאז שנת 1980 בחברות מזון ומחלבות מובילות בישראל, ביניהן שטראוס, תנובה, טרה וחברת שמן תעשיות בע"מ. ממקימי מפעלי מזון: מילק מן, קסם הסויה ומנה.
עו"ד ליאת הסל - מהנדסת מזון, מומחית בחקיקה ורגולציה בתחום המזון, יועצת ליצרני מזון וליבואנים, בארץ ומחו"ל. בקיאה בחקיקת המזון בישראל, באיחוד האירופי ובארצות הברית. מהנדסת מזון בוגרת הטכניון, בעלת ניסיון של מעל ל-20 שנים בתעשיית המזון. מתוכן 15 שנים בצוות הפיתוח בחברת טבעול, בהן עסקה בפיתוח מוצרים לישראל ולמגוון שווקים נוספים, והתמחתה בסימון המוצרים בשווקים השונים. קודם לכן בפרוטרום - ביניהן מספר שנים ברכש חומרי גלם למזון, שבמהלכן צברה היכרות עם תחום הייבוא. מרצה במספר מוסדות אקדמיים ולגופים פרטיים. מרצה מזה מספר שנים בקורס "ייבוא מזון ותוספי תזונה" של המכללה העסקית של איגוד לשכות המסחר. נושאים עיקריים: סימון מזון, דרישות חקיקה ותקינה בתחומי מזון ספציפיים, פערי חקיקה בתחום המזון בין ישראל, אירופה וארה"ב, ייבוא מזון, קניין רוחני במזון, עדכוני חקיקה, התאמת פיתוח מוצרים לדרישות חקיקה ולטיעונים רצויים ועוד.