במסגרת הקורס נכיר את עולם שמן הזית.
בנוסף ללימודי הטעימה, לבחינה ולהסמכה של אירגון הזית העולמי, נקיים הרצאות על שמן זית והיבטיו השונים מהגידול ועד לבריאות הצרכנים, כמו גם נלמד את נושאי התקינה בארץ ובעולם.
המרצים והמנחים בקורס הינם מבכירי טועמי שמן זית בישראל, ראשי פאנל טעימה ואנשי מקצוע מובילים, ביניהם פלסידו פסקואל מומחה ויועץ בינ"ל מטעם אירגון הזית העולמי.
* הקורס מתקיים בשיתוף ענף הזית במועצת הצמחים ובחסות ארגון הזית העולמי.
מתכונת הקורס:
הקורס מתוכנן להתקיים במתכונת מרוכזת של 5 ימי לימוד רצופים בין הימים ראשון לחמישי (כ-8 שע"א ביום, כולל כיבוד).
ביום האחרון יתקיים מבחן להסמכת טועמים.
יש אפשרות לינה בבית ההארחה של הפקולטה למי שמעוניין.
מועד מתוכנן לפתיחת הקורס: יעודכן בהמשך
בכפוף לעדכון ההנחיות של משרד הבריאות והאוניברסיטה ללימודים בקמפוס.
שכ"ל: 2980 ש"ח (מעודכן לנובמבר 2022)*
* הטבה בשכ"ל לסטודנטים בתחום ולחברי ענף הזית.
* המדור ללימודי חוץ שומר לעצמו את הזכות לשינויים
שימו לב, רק ע"י מילוי טופס רישום לקורס וקבלת אישור הרשמה מהרכזת – מקומכם משוריין.