מועד פתיחת הקורס הבא: יפורסם בהמשך
קהל היעד:
מנהלי רפתות, אנשים בעלי רקע וענין בהזנה, מכוני תערובת, מרכזי מזון.
נושאי לימוד:
מבוא כללי להזנת מעלי גירה, הרכב המזון, צריכת מזון, איפיון המזונות, פיסיולוגיה של מערכת העיכול, הזנה קלינית ועוד. בסופו יעמיק המשתתף את הידע המקצועי בתחום הזנת מעלי גירה ויקבל כלים בסיסיים לתכנון מנות.
היקף ומשך הקורס:
כ-70 שעות, לנרשמים יישלח סילבוס מפורט. סמסטר, אחת לשבוע בימי ב', בשעות אחר הצהריים, החל מהשעה 14:00. הקורס יתקיים בקמפוס הפקולטה ברחובות.
עלות ותנאי תשלום:
3950 ₪, עד 4 תשלומים. הרשמה מוקדמת במזומן, מקנה הנחה.
300 ₪ דמי הרשמה שלא יוחזרו וינוכו משכר הלימוד
לפרטים נוספים והרשמה:
סיגל גולדנר
טלפון: 08-9489709/285
פקס: 08-9470171
sigalg@savion.huji.ac.il